Contact Call
Menu

Super duper yoga teacher

Liz Joy Oakley is a yoga alliance certified teacher based in London specialising in Hatha and Vinyasa Flow. After studying Yoga at the Agama School in Rishikesh, India whilst travelling Liz moved to Bali to work at the Safe Childhoods Foundation, a charity committed to combatting child trafficking. Here she completed her 200 hour YTT at the Sadhana Yoga School in 2014 before returning to London in 2015 where she began teaching a range of classes. Liz is passionate about helping people achieve a healthier, happier lifestyle and aims to cultivate joy through her work. She now works as a yoga teacher in London whilst also facilitating workshops and events based around mental health, happiness, nutrition and wellbeing.

Qualifications

  • Agama Yoga School in Rishikesh - First Level Intensive Training
  • Sadhana Yoga School in Bali - 200 hour TTC
  • Tri Yoga in London - 8 week Mindfulness Course
Liz Oakley
Featured
Book a class with Liz Oakley
Dynamic Vinyasa Yoga Class
»Starts: 07:30 - 08:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Liz O

My specialisms

Dynamic Vinyasa Yoga Hatha Flow Yoga

Today's Classes
Tuesday 21st November
Fusion Pilates
»Starts: 07:45 - 08:30
»Duration: 45 minutes
»Trainer: BB
Back To Basics Pilates Class
»Starts: 11:00 - 12:00
»Duration: 1 hour
»Trainer: BB
Power Pilates
»Starts: 11:15 - 12:00
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Marta
Iyengar Yoga Class
»Starts: 12:00 - 13:00
»Duration: 1 hour
»Trainer: Jelka
Nordic Blast Class
»Starts: 13:00 - 13:45
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Katie
NordicFit
»Starts: 13:30 - 14:15
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Aliz
Beginners Yoga
»Starts: 13:45 - 14:45
»Duration: 1 hour
»Trainer: Jelka
Core Galore!
»Starts: 17:00 - 17:30
»Duration: 30 minutes
»Trainer: Katie
Mat-based Pilates Class
»Starts: 17:30 - 18:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: BB
Mat-based Pilates Class
»Starts: 18:30 - 19:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: BB
Dynamic Vinyasa Yoga Class
»Starts: 07:30 - 08:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Liz O
Rise And Shine Yoga
»Starts: 07:30 - 08:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Amanda
BodyFit
»Starts: 08:15 - 09:00
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Aliz
Iyengar Yoga Class
»Starts: 11:00 - 12:00
»Duration: 1 hour
»Trainer: Jelka
Dynamic Vinyasa Yoga Class
»Starts: 12:00 - 13:00
»Duration: 1 hour
»Trainer: Liz
Take A HIIT!
»Starts: 13:00 - 13:30
»Duration: 30 minutes
»Trainer: Simon
Nordic Lottery
»Starts: 13:30 - 14:00
»Duration: 30 minutes
»Trainer: Simon
Power Pilates
»Starts: 13:30 - 14:15
»Duration: 45 minutes
»Trainer: BB
Rio Tinto- Mat Based Pilates
»Starts: 17:30 - 18:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: BB
Iyengar Yoga Class
»Starts: 17:30 - 18:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Jelka
The Mindful Spine
»Starts: 18:30 - 19:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Jelka