Contact Call
Menu
 

Personal Trainer Extraordinaire

I am originally from Hungary and moved to London in 2006. Fitness and dance have always been part of my life. During my university years I competed in Ballroom and Latin-American dances, which later on developed into a passion for Salsa.

I spent many years as a marketing manager after moving to London, but in 2012 something changed. I had the desire to expand my horizons and I decided to go on an 18 month backpacking trip around the world. This trip changed my life on every level and made me realise that I no longer wish to work in an office.

The real breakthrough happened when I began taking training more seriously.  I learnt about training methods that changed my approach completely and that’s when I realised that I would love to help others make changes myself.

My mission is to create a strong foundation in people’s muscular system that not only has aesthetic effects but also has several long term health benefits.

Qualifications

  • Premier Diploma in Gym Instructing & Personal Training (Level 2 & 3)
  • Advance Nutrition and Weights Management
  • Spin, Kettlebells and Circuit Instructor
  • Exercise to Music Instructor
Aliz Radek-Mills
Featured
Book a class with Aliz Radek-Mills
No upcoming classes

My specialisms

Personal Training, Spin, Kettlebells and Circuits

Today's Classes
Monday 24th April
Back To Basics Pilates Class
»Starts: 11:00 - 12:00
»Duration: 1 hour
»Trainer: Marta
Power Pilates
»Starts: 11:15 - 12:00
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Class
Dynamic Hatha Flow Yoga Class
»Starts: 12:00 - 13:00
»Duration: 1 hour
»Trainer: Liz
Nordic Blast Class
»Starts: 13:00 - 13:45
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Katie
NordicFit
»Starts: 13:30 - 14:15
»Duration: 45 minutes
»Trainer: Mike
Beginners Yoga
»Starts: 13:45 - 14:45
»Duration: 1 hour
»Trainer: Liz
Core Galore!
»Starts: 17:00 - 17:30
»Duration: 30 minutes
»Trainer: Katie
Mat-based Pilates Class
»Starts: 17:30 - 18:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Marta
Mat-based Pilates Class
»Starts: 18:30 - 19:30
»Duration: 1 hour
»Trainer: Marta